Utføre innledende konfigurasjon av Applås

For å bruke applås må du første konfigurere Applås og angi appens hemmelige kode hvis du ikke allerede har gjort det.

Veiviseren for konfigurasjon av Applås kan bare startes én gang. Du kan konfigurere Applås senere i appinnstillingene.

Slik utfører du innledende konfigurasjon av Applås:

1. På Kaspersky-appens nederste fane, trykk på Alle funksjoner .
  2. Trykk på Applås.

Dette starter veiviseren for konfigurasjon av Applås.

3. Vis beskrivelsen av funksjonen og trykk på Neste.
  4. Slå på tilgjengelighet for Kaspersky-appen. Appen trenger tilgjengelighet for å låse apper.

Slik slår du på tilgjengelighet:

1. Trykk på Neste på skjermen med tilgjengelighetsinformasjon.

Det vises en liste over appene som er installert på enheten din.

2. Velg Kaspersky-appen fra listen.
    3. Sett Kaspersky-appen bryteren til PÅ.
    4. Bekreft handlingen ved å trykke på OK.
    5. Gå tilbake til Kaspersky-appen.
  5. I vinduet Applås setter du bryterne til PÅ for appene du vil beskytte.
  6. Angi en skjermlås hvis du ikke allerede har gjort det under den første konfigurasjonen av Hvor er enheten min.

Applås er konfigurert. Det vises en liste over apper som beskyttes med den hemmelige koden.